Om oss

 

 

 

 

 

 

Vi på Sonja Andersson är ett ledande modevarumärke baserat i Sverige. Vi specialiserar oss på att erbjuda våra kunder kläder och accessoarer som återspeglar de senaste modetrenderna.

 

Våra kollektioner visar upp en eklektisk mix av stilar, från eleganta aftonklänningar till chic kontorskläder och streetwear-inspirerade outfits.

 

Vi brinner för mode och tror att alla ska ha tillgång till snygga och prisvärda kläder. Därför erbjuder vi ett brett utbud av stilar och storlekar som passar alla kroppstyper och budgetar. Oavsett om du letar efter avslappnad vardagsklädsel, aftonkläder eller något däremellan, har vi den perfekta outfiten för dig.

 

På Sonja Andersson är vi stolta över vårt åtagande för kvalitet och design. Vårt team av erfarna designers och modeexperter är alltid på jakt efter de senaste trenderna och stilarna så att vi kan erbjuda det bästa från modevärlden. Från tidlösa klassiker till de senaste, trendiga designerna - vi har allt.

 

Våra kläder och accessoarer är tillverkade av högsta kvalitet och produceras på ett sätt som minimerar vår påverkan på miljön. Vi är engagerade i hållbarhet och etiska produktionsmetoder, och vi tror på att vara ansvarsfulla företagsmedborgare.

 

Förutom våra kläder och accessoarer erbjuder vi också en rad tjänster för att hjälpa dig att få ut det mesta av din modeupplevelse. Våra personliga stylister är tillgängliga för att ge personliga råd och rekommendationer, och vårt kundserviceteam är alltid redo att hjälpa till med eventuella frågor eller bekymmer.

 

Vi tror att mode ska vara roligt och stärkande. Vårt mål är att hjälpa dig att uttrycka dig själv genom dina kläder och att hjälpa dig att känna dig självsäker och vacker. Oavsett om du klär dig för arbete, fritid eller något speciellt tillfälle har vi den perfekta outfiten för dig.

 

Tacksam för att du väljer Sonja Andersson för att uttrycka dina val inom mode.

Kontakta oss

Kom I kontakt med oss via Email

Email: sonjaanderssonsweden@gmail.com

​Telefon: +46 760683577

Måndag - Torsdag

10:00 - 16:00